Handgemaakte art prints

door art studio jet

art studio jet

Over art studio jet

Hi!

Mijn naam is Mariëtte Scholtens – de Jongh (1983). Ik ben kunstenares en woon in Rotterdam.

Ik hou van steden en gebouwen. Ik teken graag op mijn iPad pro. Dit is voor mij de perfecte manier om tekeningen een moderne twist te geven.

about art studio jet

Art Print op maat

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Ik maak ook art prints op maat. Ik maak graag een unieke art print voor jou van je favoriete stad of gebouw. Meer weten? Stuur een mailtje naar hello@artstudiojet.com

Learning is key

Ik ben ervan overtuigd dat het leren van nieuwe dingen de sleutel is tot geluk en het creëren van mooiere kunst. Vandaar dat ik graag (online) cursussen volg. Verder lees ik veel artikelen.

Inspiratie

Mensen vragen me vaak hoe ik aan inspiratie voor mijn kunst kom. Deze vraag is op meerdere manieren te beantwoorden. Allereerst door goed naar de wereld om me heen te kijken. Ik wandel en fiets graag in de stad, om zo gebouwen vanuit verschillende hoeken te bekijken. Daarnaast probeer ik altijd te zoeken naar aspecten die een gebouw uniek maken. Verder ga ik graag naar musea, zoals de Kunsthal. Hier heb ik het werk van Joost Swarte, een geweldige grafisch ontwerper, ontdekt. Zijn klare lijntechniek is ook de inspiratiebron voor mijn City Art Prints collectie.

Bekijk de City Art Prints

Winkelwagen