Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, stuur dan een e-mail naar hello@artstudiojet.com of vul het contactformulier op de contactpagina in.

Bestellen

Je kunt gemakkelijk art prints bestellen via de webshop

Heb je interesse in een custom art print, stuur dan een e-mail naar hello@artstudiojet.com voor meer informatie.

De art prints uit de reguliere collectie worden binnen 2 werkdagen verzonden. Heb je ze sneller nodig? Stuur dan een e-mail naar hello@artstudiojet.com

Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een DHL track & trace nummer.

Ja, dit kan mits de bestelling nog niet verzonden is. Stuur een mailtje naar hello@artstudiojet.com en je bestelling wordt aangepast.

Jazeker! Ik maak graag art prints op maat van jouw favoriete gebouw. Meestal maak ik deze op A4 of A3 formaat maar afwijkende afmetingen, zijn ook mogelijk.

Stuur een mailtje naar hello@artstudiojet.com met jouw wensen of klik hier voor meer informatie over een art print op maat.

Jazeker! Ik zie een geboortekaartje eigenlijk als een variant op een custom art print. Ik vind het een feestje om geboortekaartjes te ontwerpen en maak je graag blij met een op maat gemaakt kaartje.

Stuur me een mailtje met jouw wensen en dan stuur ik je extra informatie en een offerte.

De kosten van een custom art print zijn afhankelijk van jouw wensen.

Prijzen vanaf € 135,- voor een custom art print op A4 formaat zonder lijst

Als je je product wilt retourneren, stuur dan een email naar hello@artstudiojet.com. Hieronder vind je meer informatie over de retourprocedure.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar art studio jet zijn voor eigen rekening. Deze kosten kun je vinden op de website van het gekozen verzendbedrijf. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan art studio jet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via hello@artstudiojet.com Vervolgens zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren: Het is niet mogelijk op maat gemaakte producten te retourneren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De aankoop van een op maat gemaakt product is definitief na een succesvolle betaling.

Betaling

In de webshop kun je veilig betalen met iDeal of Creditcard.

Heb je een custom art print besteld, dan ontvang je een factuur. Deze dient te worden voldaan voor verzending.

Verzending 

Bestellingen > €40,- worden binnen Nederland gratis verzonden. 

Voor bestellingen < €40,- gelden de volgende prijzen:

A5 & A4 zonder lijst: €1,-

A3 zonder lijst: € 4,95

A4 & A5 met lijst: € 4,95

Je bestelling kan ook gratis opgehaald worden in Rotterdam. Ik heb een atelier aan huis. Neem wel even contact met me op om een afspraak te maken als je kiest voor deze optie.

Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is! Gelukkig worden de art prints altijd stevig verpakt waardoor dit haast niet voorkomt. 

Stuur een foto van de beschadigde verpakking & de art print naar hello@artstudiojet.com en ik neem contact met je op over een vervangende art print.

Contact

Heb je vragen of je bestelling, interesse in een custom art print, opmerkingen, suggesties, klachten of wil je gewoon even hallo zeggen? Dan kun je me op de volgende manieren bereiken:

e-mail: hello@artstudiojet.com

Het contactformulier op de contactpagina

Whatsapp:

+31(0)6 40 123 617

Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk, meestal zelfs nog dezelfde dag.

 

Zakelijk

Wat leuk dat je mijn art prints in jouw winkel/webshop wilt verkopen!

Stuur een e-mail naar martijn@artstudiojet.com om de mogelijkheden te bespreken. 

Ja, een relatiegeschenk is zeker mogelijk. Ik zou bijvoorbeeld een custom art print van je bedrijf kunnen maken. Stuur me een mailtje (hello@artstudiojet.com) met je wensen en dan ontvang je een passend voorstel.

Winkelwagen