fbpx
illustration / drawing / print Amsterdam City

Over art studio jet

art studio jet

Over art studio jet

Hi!

Mijn naam is Mariëtte Scholtens - de Jongh (1983). Ik ben kunstenares en woon in Rotterdam.

Ik hou van steden en gebouwen. Ik teken graag digitaal op mijn iPad pro, dit is voor mij de perfecte manier om tekeningen een moderne twist te geven. 

 

Art Print op maat

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Ik maak ook bijvoorbeeld graag art prints op maat van je favoriete stad, gebouw of een originele kaart van jouw wijk. Neem contact op voor de mogelijkheden via hello@artstudiojet.com

Learning is key

Ik ben ervan overtuigd dat het leren van nieuwe dingen de sleutel is tot geluk en het creëren van mooiere kunst. Vandaar dat ik graag cursussen volg. De cursus waaraan ik momenteel aan deel neem is "Illustratief Tekenen". Verder lees ik veel artikelen online.

Inspiratie

Mensen vragen me vaak hoe ik aan inspiratie voor mijn kunst kom. Deze vraag is op meerdere manieren te beantwoorden. Allereerst door goed naar de wereld om me heen te kijken. Ik wandel en fiets graag in de stad, om zo gebouwen vanuit verschillende hoeken te bekijken. Daarnaast probeer ik altijd te zoeken naar aspecten die een gebouw uniek maken.

Verder ga ik graag naar musea, zoals de Kunsthal, om de kunstwerken van andere kunstenaars te bewonderen. Hier heb ik onlangs ook het werk van Joost Swarteontdekt, een geweldige grafisch ontwerper. Zijn klare lijntechniek was trouwens ook de inspiratiebron voor mijn City Art Prints collectie.

Bekijk de City Art Prints

nl_NL
en_US nl_NL