Custom art print

Custom art print

custom art print voorbeeld

(die je ook huisportret of huis tekening of huis illustratie mag noemen)

Een handgetekende illustratie van jouw favoriete gebouw. Denk hierbij ook eens aan een originele herinnering aan je (ouderlijk) huis of jullie trouwlocatie.

Psst… leuk voor jezelf maar ze doen het ook erg goed als cadeau!

Uitleg custom art print proces
custom art print uitleg

Custom art print -

A3 formaat incl. lijst
175 alles inbegrepen
  • Art Print op A3 formaat (29.7 x 42 cm)
  • Keuze uit: zwarte aluminium lijst of eikenhouten lijst
  • Ontwerp standaard binnen 2 weken klaar om naar de drukker te sturen (spoed mogelijk)

In 3 stappen een unieke art print in huis

Een stijlvolle art print van jouw favoriete gebouw die volledig voldoet aan jouw wensen door dit eenvoudige bestelproces.

1. Foto versturen

Stuur na je bestelling via e-mail of Whatsapp foto’s van jouw favoriete gebouw en geef aan of er bepaalde details zijn die jij belangrijk vindt.

2. Feedback geven

Binnen een week ontvang je de eerste versie. Jij geeft feedback & ik maak zo nodig aanpassingen.

3. Afdrukken & levering

Pas als jij helemaal tevreden bent, laat ik de art print afdrukken op eco-friendy 300gr Biotop papier, lijst ik hem in & stuur ik hem op.

Custom art print - A3 formaat met lijst

Selecteer hieronder de gewenste opties.

Nadat je bestellng is bevestigd ontvang je een e-mail met daarin verdere instructies. 

Tip: ga zelf alvast op zoek naar goede foto’s van jouw favoriete gebouw en bedenk welke details je graag op de art print terug wilt zien.

Toch liever zelf het formaat kiezen?

Dit is geen probleem, ook hiermee help ik je graag. Geef via onderstaand formulier duidelijk aan wat jouw wensen zijn en je ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende prijsindicatie.

Zijn de klanten tevreden?

Lees de testimonials hieronder, bekijk de reviews bij het gebouw van jouw keuze of bekijk de overzichtspagina van de beoordelingen.

#spoiler alert: Het antwoord is Ja.

Milan Driesen
huisportret
Lees verder
Enorm blij met ons portret van het huis. Onze eigenschappen zijn ook in beeld gebracht omdat ik ook foto's toegestuurd heb van ons gezin. Op een grappige manier. Huis is precies zoals het is. Zeer tevreden. Ook over de snelle levering. (Google Review)
Jolien Konings
illustraties
Lees verder
Super! Hele fijne, open, vlotte communicatie en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. Aanrader! (Google Review)
Petra Frings
huisportret
Lees verder
Wat geef je iemand die alles al heeft? Een custom made art print van zijn huis! Mariëtte heeft een te gekke print gemaakt van het huis van mijn schoonouders. Leuk dat het geen exacte kopie is geworden, maar een nauwkeurige cartoon-achtige weergave. Contact met Mariëtte verliep prettig, snelle eerste versie, snelle definitieve versie en ook de echte print in lijst had ik vlot in huis. Ik ben blij en nog belangrijker, mijn schoonvader is blij! (Google Review)
Previous
Volgende
Winkelwagen
Scroll naar boven