Retourneren binnen Nederland

Als je je product wilt retourneren, stuur dan een email naar hello@artstudiojet.com. Hieronder vind je meer informatie over de retourprocedure.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar art studio jet zijn voor eigen rekening. Deze kosten kun je vinden op de website van het gekozen verzendbedrijf. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan art studio jet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via hello@artstudiojet.com Vervolgens zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren: Het is niet mogelijk op maat gemaakte producten te retourneren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De aankoop van een op maat gemaakt product is definitief nadat akkoord is gegeven op de offerte.

Winkelwagen